Industri nyheter

Skille mellom medisinske masker og ikke-medisinske masker gjennom statlig registrerings- og kontrollinformasjon

2020-07-02

Sidenmedisinske maskerer registrert eller kontrollert i henhold til medisinsk utstyr i de fleste land eller regioner, kan forbrukere skille ytterligere gjennom relevant registreringskontrollinformasjon. Det følgende tar tre land og regioner i Kina, USA og Europa som eksempler for analyse.

Kina

Medisinske maskertilhører den andre kategorien medisinsk utstyr i Kina, og er registrert og administrert av den provinsielle legemiddelreguleringsavdelingen. Du kan spørre om tilgangsnummeret til det medisinske utstyret ved å sjekke det medisinske utstyret. Linken er:

http://www.nmpa.gov.cn/WS04/CL2590/

 

forente stater

Maskeprodukter som er godkjent av US FDA kan forespørres via den offisielle nettsiden for å sjekke registreringssertifikatnummeret. Linken er:

https://www.accessdata.fda.gov/scripts/cdrh/cfdocs/cfPMN/pmn.cfm

I tillegg, i henhold til den siste FDA-policyen, er det for øyeblikket en maske som gjenkjenner kinesiske standarder når visse betingelser er oppfylt. Lenkene til dets autoriserte selskaper er:

https://www.fda.gov/media/136663/download

 

EU

Medisinske maskereksportert til EU kan spørres gjennom autoriserte varslingsbyråer. Blant dem er adressen til varslingsbyråene autorisert av EUs direktiv for medisinsk utstyr 93/42/EEC (MDD):

https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/index.cfm?fuseaction=directive.notifiedbody&dir_id=13

 

Forespørselsadressen til det meldte organet autorisert av EUs forskrifter for medisinsk utstyr EU 2017/745 (MDR) er:

https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/nando/index.cfm?fuseaction=directive.notifiedbody&dir_id=34